Suurin osa kehyslistastamme on laadukasta suomalaista Oy Werner Ab kehyslistaa Tammisaaresta. Taustapahvi, paspatuuri ja teipit on happovapaata eli ne ei kellastu ajan kuluessa eikä pilaa itse työtä.

Esimerkkejä kehystyksestä ja hinnastosta

Pälvi Hanni, Grafiikan kuvakoko 15x15cm. Kehysten koko 36x31cm. 68e. Hintaan sisältyy taustapahvi, paspatuuri, taululasi, kehys ja ripustuslanka. Kun paspatuuri on alhaalle päin isompi, taulu on ryhdikkäämpi.

Jaakko Mattila, Grafiikan kuvakoko 20x20cm. Kehysten koko 31x29cm. 78e. Tässä ei ole paspatuuria vaan kuva on valkoisen korotuslistan alla, vitriinikehystys. Sitten on lasi ja kehys. Työnä vähän kalliimpi ja työläämpi, mutta lopputuloksena kaunis ja moderni kehystys.

Helmi Koiviola, kuva 45x35cm kehys 64x53cm. 115e. Hintaan sisältyy taustapahvi, paspatuuri, taululasi, kehys ja ripustuslanka.

Anne Mäkelän pienet, erikokoiset uniikit työt. Kehystyksestä on saatu samankokoiset kun paspatuuri on leikattu erikokoiseksi. Sopii hyvin yhteen. Tämä kehystys 33x30cm 60e/kpl.

Janne Laine, Grafiikan kuvakoko 58x40cm. Kehysten 85x65cm. Vitriinikehystys 168e. Kaunis ja moderni kehystys.

A3 juliste 42x30cm. Kehys, taululasi. Ei pasparuuria, juliste on suoraan lasin alla. 56e.

Taulun ripustuskiskojen asennukseen suosittelemme pääkaupunkiseudulla https://www.taulukiskot.com/ Newly-taulukiskojen myynti sekä täyden palvelun asennus pääkaupunkiseudulla. Newly tarjoaa vaivattoman, laadukkaan ja huomaamattoman ratkaisun taulujen ripustamiseen kotona, taidegalleriassa, toimistossa ja julkisissa tiloissa.